Rotterdam: Birgit Rademakers

Hi, mijn naam is Birgit. Getrouwd en moeder van 2 mooie meiden.

Mijn achtergrond qua werk ligt in HRM, werving en selectie in het vakgebied van de technische universitaire en industrie wereld. En qua opleiding in HRM, psychologie en coaching, ABC-NLP, sjamanisme, en Healing Tao.

Ik gedij goed op de scheidingslijn van de wetenschappelijke, natuurgeneeskunde en spirituele wereld. In mijn coaching combineer ik deze werelden dan ook graag. Vaak werk ik met mensen uit deze werelden; de nuchtere, de engineers, de filosofen, zij die met “ alternatieve” geneeskunde bezig zijn vanwege hun klachten of qua professie, de bewusten en spiritueel ontwikkelden.

Mijn kracht is dat ik de mens zelf doorzie op specifieke eigenschappen van hun karakter, gedrag en drijfveren. Buiten van wat van hen gevraagd wordt of dat zij laten zien. Ik zie waarin ieder mens in essentie uniek is met al zijn eigenschappen. Mijn uniekheid ligt in de combinatie van analytische denkkracht, intuïtief horen en aanvoelen, flexibel schakelen, diepgang, met ruimte voor humor.

Verder ben ik praktisch ingesteld en houd ik van functionaliteit. Zo ook in mijn manier van coachen.

Het leven is, zoals ik het zie, yin en yang, een energie flow met soms donker en licht. Ongeacht de gedachten of (voor)oordelen daarover. Zelf heb ik in de situatie gezeten waarin alles uitzichtloos was en heb een lange weg bewandeld om bij mijzelf te komen en vanuit mijn eigen kern te gaan leven en werken. Ik voelde mij gevangen, in mijn hoofd, had moeite met het leven en de levenssituaties. Ik was een hoofd op pootjes. Het putte mij uit, ik voelde mij depressief, maar had altijd het gevoel te moeten doorgaan. Want, tja zo hoort dat toch nu eenmaal? Wat had ik eigenlijk te zeuren. Voor de buitenwereld had ik toch alles. Een baan, een huis, een gezin, lieve familie en vrienden. Dus zei ik tegen mijzelf; “niet zeuren en doorgaan”. Dat doorgaan maakte mij hyperactief totdat het punt kwam dat ik niet meer kon. Ik was uitgeput, uitgeblust, verdrietig en depressief. Overspannen of Burn-out noemen ze dat. Toch, juist mijn doorzettingsvermogen heeft mij gebracht waar ik nu ben. Ik ben blijven zoeken naar een way-out. Heb om hulp durven vragen en heb van iedereen en alles wat ik heb gedaan veel geleerd en opgestoken. Via de weg van plantmedicijnen i.c.m. de HRM opleiding-psychologie- coaching en ABC-NLP heb ik mijzelf gevonden, heb mijn pad gevonden. Het pad van coaching. De plantmedicijnen hebben mij meegenomen naar mijn diepste angsten, naar het ultieme loslaten, mijn eigen-wijsheid en mijn grootste groei gespiegeld. Met ABC-NLP heb ik de kennis en tools in handen gekregen om op praktische wijze mijn gedrag, gedachtes en gevoel zodanig in te zetten en te integreren in het dagelijkse leven dat het tij is gaan keren. Van hopeloosheid naar hoopvol. Ik werd krachtiger in (eigen)liefde, in gevoel, in gedachten, in het maken van goed keuzes, zit meer in mijn lijf en geniet meer van het leven. Ik voel me gesterkt dat ik moeilijke situaties aankan. Dat is ook mijn drijfveer in het coachen. Daar wil ik ook anderen, die zich zo voelen, mee helpen. Daar doe ik het voor. Voor het moment dat iemand radeloos binnenkomt, het aha-moment en weer hoopvol en opgelucht de deur uitgaat. Dan heb ik weer iemand geholpen en zo ook de wereld weer een stukje beter gemaakt.

Tijdens mijn coaching help ik je dan ook vanuit andere perspectieven te aanschouwen. En deze op een functionele manier te laten integreren middels positief bekrachtigde breintraining in het multidimensionale veld. Ik begeleid mijn cliënten naar diepere lagen in zichzelf en zichzelf te ontdekken, Als de weg naar: het oplossen van trauma’s, angsten of andere problemen, zelfontdekking, zelfrealisatie, en groei,  zodat ook jij met vertrouwen de deur uitloopt om het leven in deze wereld te vieren en geleerd hebt hoe je moeilijke situaties aangaat.


Geplaatst

in

door

Tags:

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
× Doe de AI kwaliteit van leven test