Gratis eBook met de Positief-Bekrachtigende Breintraining oefeningen

Misschien overweeg je om een Personal Brein Trainer in te huren, maar wil je eerst meer weten over wat je dan precies gaat doen. Daarvoor hebben we het gratis eBook met de belangrijkste Positief-Bekrachtigende Breintraining oefeningen. Wanneer je dit eBook in je bezit wil krijgen, is het enige dat je hoeft te doen het onderstaande formulier in te vullen. Je ontvangt dan het eBook met PBB oefeningen om:

  • Meer grip te krijgen over wat je voelt. Met deze PBB oefening train je je brein in je goed voelen en kan je een hele catalogus opbouwen van goede gevoelens.
  • Het loslaten van het verleden. Met deze PBB oefening kan je – als je tegen een nare herinnering van vroeger aanloopt – deze neutraliseren zodat je er geen last meer van hebt en je de nare gebeurtenis makkelijker vergeet.
  • Het wegnemen van zorgen over de toekomst en deze vervangen door een toekomstvisie die je vertrouwen geeft.
  • Stoppen met piekeren en in plaats daarvan constructief denken.

Uiteraard is het zo dat je met het direct inhuren van een Personal Brein Trainer sneller en intensiever aan de slag gaat om je brein te trainen. Toch is het belangrijker dat je sowieso iets doet en wanneer dat eerst die gratis eBook downloaden is, download dit eBook dan ook! Want wij hebben liever dat je zelf aan de slag gaat dan dat je niets doet en alles bij hetzelfde blijft. Helaas is het zo dat als problemen niet worden aangepakt dat ze meestal alleen maar erger worden. Dus als je ergens last van hebt, pak het aan. Sowieso met de oefeningen in het gratis eBook en hopelijk ook met een Personal Brein Trainer. 

Dit gratis eBook opvragen is 100% veilig want wij hebben net zo’n hekel aan spam als jij. Kortom, vul het onderstaande formulier in en ga meteen aan de slag met het trainen van je brein!


Geplaatst

in

door

Tags:

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
× Doe de AI kwaliteit van leven test