Utrecht: Erwin Broeders

Ik ben Erwin Broeders, 37 jaar en ik woon samen met mijn vrouw en mijn lieve dochtertje van 2 jaar in Gouda.

Ik sta het meest in mijn kracht wanneer ik vanuit verbinding en positiviteit met mensen aan het werk kan gaan. Ik geloof oprecht in de kracht van positiviteit. Het heeft mij door ontzettend veel moeilijke periodes heen geholpen en het heeft mij uiteindelijk gebracht waar ik wil zijn in het leven! Inmiddels heb ik hier mijn beroep van gemaakt en heb ik met PBB een methodiek in handen die hier prachtig op aansluit.

Mijn loopbaan als coach begon in 2017 als werkcoach voor de Gemeente Utrecht. In deze periode heb ik veel ervaring opgedaan in motiverende gespreksvoeringen, waarmee voor mij de basis was gelegd om vanuit een professionele setting iemand te helpen met zijn Mindset. Door vervolgens de opleiding Mental Coaching en de opleiding tot Personal Brein Trainer te behalen bracht ik hier extra verdieping in.

Van 2019 tot 2022 ben ik verder gegaan in de rol als IQ Coach voor mensen met Autisme, Hoog sensitiviteit en ADHD. In deze jaren heb ik veel ervaring op mogen doen met mensen die diepe trauma met zich mee dragen. Dit heeft mij gevormd als coach en nog meer bewustzijn gegeven hoe diepgewortelde (belemmerende) overtuigingen eigenlijk werken en wat er voor nodig is om hier verandering in te krijgen.

Hoe meer je leert, hoe meer je weet dat je eigenlijk nog niet zoveel weet: om deze reden ben ik in 2020 gestart met de opleiding als Lichaamsgerichte Therapeut, waar ik inmiddels voor aan het afstuderen ben. Hoewel Lichaamsgerichte Therapie een prachtige aanvulling is werd het mij door de jaren heen steeds duidelijker hoe effectief PBB werkt als methodiek om trauma te verhelpen..

In mijn rol als coach doe ik waar ik goed in ben: echt contact maken met de ander, aanvoelen welke emoties zich aandienen en daar scherpe vragen over stellen.

Daarnaast durf ik te vertrouwen op mijn intuïtie, iets wat mij tot op heden alleen nog maar mooie dingen heeft opgeleverd. Het geeft mij enorm veel energie wanneer ik daarmee tot de kern van een probleem kom of als ik iemand daarmee in zijn kracht kan zetten.

In mijn aanpak als coach speel ik het liefst in op het gedrag dat we geleerd hebben in onze kinderjaren om met pijn en afwijzing om te kunnen gaan. Vaak is dit ook de kern van negatieve emoties die ons dagelijks beïnvloeden.

Vrijwel altijd zullen we daarbij tot de ontdekking komen dat dit specifieke gedrag ook het thema is van het Neurogram type waar jouw brein mee geïdentificeerd is. Het is wonderbaarlijk om zo nauwkeurig tot op de detail terug te vinden hoe jouw breintype functioneert en waar het zich dag in dag uit op focust.

Door enerzijds heel concreet naar jouw gedrag te kunnen kijken en anderzijds hier verschillende PBB technieken op toe te passen lukt het mij vrijwel altijd om jou in een aantal sessies het resultaat te bieden waar jij naar verlangt.

Ik kijk er erg naar uit je te mogen ontmoeten.

Hartelijke groet, Erwin Broeders


Geplaatst

in

door

Tags:

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
× Doe de AI kwaliteit van leven test