Helmond: Roland van Exel

106

Totaal

96

Geslaagd

90

Percentage

Al jaren coachte ik mensen en eerlijk gezegd, dacht ik dat ik het best goed deed. Tot ik in 2005 zelf tegen een burn-out aanliep en niet wist wat ik met mezelf moest. Nou zijn de beste coaches niet de beste voetballers (en de beste voetballes niet persé de beste coaches) maar ik moest op zoek naar een oplossing. En die heb ik gevonden! PBB, oftewel Positief-Bekrachtigende Breintraining.

Na verschillende opleidingen en zelf uitgebreid ervaring opdoen, ben ik BPP gaan integreren in mijn coaching. Sinds 2010 ben ik PBB Personal Brein Trainer. PBB is eigenlijk een gereedschapskist vol met hulpmiddelen om jou te helpen om gemakkelijk en veilig zelf invloed te krijgen op het onbewuste deel van jouw eigen brein. Je doet (gelukkig) heel veel onbewust maar wanneer je onbewust dingen doet die niet handig zijn dan is het lastig daar zelf vanaf te komen.

Nou maakt een goede gereedschapskist nog niet van iedereen een goede timmerman maar inmiddels heb ik een grote groep mensen, mannen, vrouwen en kinderen, geholpen om net zoals jij allerlei hinderlijke gewoontes en gedachtes af te leren en kwijt te raken en je onbewuste brein bewust te sturen in de richting die je zelf wilt. Niet alleen hier en nu en met dit ene probleem maar voor de rest van je leven.

Je leert namelijk zelf het gereedschap te gebruiken zodat je je goed kunt voelen in elke situatie, waardoor je betere beslissingen neemt en jouw doelen kunt bereiken. Ik leer je ook om gedrag dat jou beperkt weer af te leren of selectief toe te passen. Het is simpelweg een kwestie van trainen.

Het blijkt daarbij enorm te helpen als je van jezelf en van mensen in jouw omgeving weet welke dingen voortkomen uit het type brein dat je hebt en welke dingen je jezelf hebt aangeleerd of je aangesmeerd zijn. Doordat ik destijds opeens begreep waarom mensen om mij heen deden wat ze deden, werd het voor mij een stuk makkelijker in zowel de omgang met vrouw en kinderen als met vrienden en collega’s op het werk.

In mijn leven heb ik ook sinds mijn opleiding het nodige meegemaakt, van schuldhulpverlening tot het overlijden van mijn partner na een chemo-traject van 6 maanden en ik heb er gelukkig prima mee kunnen dealen. Van de mensen die ik heb mogen helpen zaten er een aantal al jaren in de reguliere gezondheidszorg en kwamen daar maar weinig verder en sommigen zaten zelfs al aan de medicijnen. De meesten heb ik kunnen helpen om op eigen kracht verder te gaan met een voor hun gevoel veel leuker leven.

Ook mijn tijd is beperkt en ook ik heb mijn doelen en daarom help ik alleen mensen met gedrag dat voor hen (of hun omgeving) een serieus probleem oplevert en die daar ook echt heel graag vanaf willen. Ik vind het super gaaf om daaraan mee te mogen werken doordat jij mij jou laat helpen. Samen een zoektocht aan gaan naar de voor jou meest simpele en comfortabele manier om jouw leven te verbeteren. Daarvoor hoef je niets te doen dan nu het contactformulier in te vullen. De rest gaat vanzelf.


Geplaatst

in

door

Tags:

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
× Doe de AI kwaliteit van leven test