Onzekerheid

Onzekerheid: casus #1

Deze email ontving ik gister van een client met wie ik enkele maanden geleden twee privé PBB sessies gedaan heb.

Hallo joost,

Even wat feedback.
Ten eerste bedankt voor je onderhoudende mailtjes, meestal neem ik even de tijd om ze door te lezen. Ik heb je nog niet gebeld voor het telefonisch consult, goed nieuws!! Het gaat dus goed.
Ik moet zeggen ik was wat sceptisch voordat ik je uitnodigde maar ben inmiddels overtuigd dat je hulp geholpen heeft. Het gaat ongelofelijk veel beter in de praktijk, sinds onze gesprekken.

Wat bij mij vooral goed werkt is het oproepen van positieve gedachten. (Het windsurfen…) Het is een gewoonte geworden om al fietsend naar m’n werk de gevoelens door m’n kop te jagen….gevolg is dat ik al lachend de dag begin.
Ik kan gerust zeggen dat ik me veel gelukkiger voel. Ongelofelijk! En dat na twee keer twee uur!

Nogmaals bedankt voor je hulp en uitleg!
Mocht ik de techniek verleren dan hoop ik graag nog eens een beroep op je te kunnen doen.

Veel succes!

Groetjes,

Jur

Onzekerheid: casus #2

“Hallo Joost,

Je kent me vast nog wel. Ik ben die jongen die het leger in gaat en later generaal zou gaan worden (volgens jouw ;-)). Ik wou even mijn resultaat naar aanleiding van de cursus geven.

Om te beginnen ben ik helemaal nooit gespannen geweest voor de Personal Breintraining. Ik heb er zelfs heel weinig over na zitten denken. Ik had zoiets van, ik zie wel wat het me brengt. Op dat moment voelde ik me goed (een piek dacht ik). Al vond ik het wel jammer, want nu kon je niet direct testen of het ook echt werkte. Maar om eerlijk te zijn, ik heb nu nog steeds geen terugval gehad, en ik voel me goed! Ik merk dat me brein soms terug wil naar het oude, maar dan grijp ik direct in. Al hoef ik er heel weinig moeite voor te doen om het terug te stoppen.
Ook had ik door al die negativiteiten ook problemen om met vrouwen in contact te komen. Dat doel om ze uit mezelf aan te spreken zonder onzeker te worden, heb ik nog niet bereikt, maar ben veel minder bang en wil binnenkort dat toch wel uittesten of het me echt lukt om over die drempel te stappen (hoezo lange zin haha). De onzekerheid is er nog niet helemaal uit, maar het is al een stuk beter!
Ik weet niet hoe het is gelukt, want ik had soms het idee, dat het niet werkte voor mij, omdat ik niet direct verandering voelde. Maar durf toch wel te zeggen dat je aanpak goed gelukt is !!;-)

Nogmaals, heel erg bedankt en ik zal je aanbevelen!:-)

GrEeTzZz”


Geplaatst

in

door

Tags:

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
× Doe de AI kwaliteit van leven test