Pleinvrees en/of agorafobie

Pleinvrees en/of agorafobie: casus #1

“hallo,

ik wou even wat kwijt over Personal Breintraining, ik heb mijn hele leven al last van agorafobie gehad en vele andere psychische benamingen heb ik voorbij horen komen.
Ik wilde wel heel graag naar een sessie van jullie toe komen maar vanwege mijn uitermate grote angst om ook maar ergens heen te gaan heb ik besloten het pakket bij jullie te bestellen…
De afgelopen 2 jaren zijn mijn angsten zo uit de hand gelopen dat ik mijn huis niet meer uit durfde terwijl ik vroeger een stoere meid was waren de afgelopen 2 jaar een ware hel voor mij.
Maar daar zal ik niet te veel op in gaan want het is iet de bedoeling om jullie daar mee te belasten natuurlijk,
ik wilde het wel graag eerst even kwijt.

Sinds het bekijken van de dvd is er heel wat veranderd in mijn leven, ik ben weer op vakantie geweest sinds lange tijd en al was het naar het Lauwersmeer in de provincie Groningen waar ik ook vlakbij woon, ik heb een top vakantie gehad.
De eerste 2 dagen wilde ik het liefst naar huis maar met de dvd het boek en de cd dicht bij me heb ik me er toch over heen weten zetten en heb ik genoten, het gaat langzaam maar het gaat vooruit.
De negatieve gedachten schud ik van me af en de positieve gedachten nemen plaats.
Ik heb sinds 4 maanden weer boodschappen gedaan en ondanks dat ik nog erg nerveus ben merk ik dat het nu eindelijk beter word,
ik kan wel uren praten maargoed ik wil jullie heeeeeeeeeeeeeel erg bedanken voor deze frisse en vernieuwende aanpak. Ik stond op het punt om aan de medicijnen te gaan naar 4 jaar aandringen van allerlei instanties.

Ik zou jullie/je wel willen zoenen, maar een bedankje wil ik jullie/je zeker doen toekomen, en het feit dat dit betaalbaar is voor een ieder maakt het ook erg plezierig. ( jah ben je nou Nederlander of niet)

Heel heel heel heel erg bedankt …

Het is misschien maar een mailtje van een onbekende voor jullie, maar ik leef weer en mijn leven is weer waardevol voor mij en mijn dierbaren die samen met mij ook 2 jaar in angst hebben geleefd.

Liefs Tamara”


Geplaatst

in

door

Tags:

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
× Doe de AI kwaliteit van leven test