Snelwegangst

Snelwegangst casus #1

Na veel proberen heb ik eindelijk ontdekt wat voor mij nu helpt. Ik kan je zeggen dat ik nu van mijn fobie over snelwegen achter mij heb gelaten. Ik ben van de week al diverse malen op de snelweg geweest en heb dingen gedaan daar waar ik nooit van heb durven dromen. Een van mijn obstakels was dat ik niet voorbij een vrachtwagen durf en dan er maar achter bleef rijden. Toen van de week dezelfde situatie voor deed, bleef ik in eerste instantie (uit gewoonte) ook achter die vrachtwagen rijden, ik dacht bij mezelf waarom doe ik dat nu en vervolgens heb ik die vrachtwagen met succes ingehaald. Ik dacht er eigenlijk niet al te veel over na. Ook heb ik deze week ervaren dat ik je ook harder dan 80 kilometer per uur op de snelweg kan rijden. Zo reed ik van de week 120 nou ja, wie had dat ooit kunnen denken. Het lijkt net of het ineens allemaal zo normaal is en of ik het al jaren doe. Ik ben nu nog bezig met kleine stukjes te rijden op verschillende tijden van de dag. Ik ga het steeds verder uitbreiden om zo veel mogelijk goede filmpjes in mijn hoofd te prenten. Ik voel z’n opluchting nu ik gewoon weer de snelweg op kan en het geeft ook zoveel vrijheid. Ik heb me de afgelopen maanden veel zorgen gemaakt over mijn vakantie, ik moet dan 1,5 uur rijden om daar te komen. Ik had al van alles geregeld zodat ik in mijn eentje er naar toe zal gaan en mijn vader zou mijn dochter brengen, nou wat een onzin is dat ik ga dan lekker zelf rijden met me dochter en ik heb geen moment gehad dat ik dacht van pfff moet dat nu. Ik kan je zeggen dat ik met veel plezier uitkijk naar mijn vakantie met de auto.

Ik wil je hartelijk bedanken voor wat je mij geleerd hebt en mij inzicht hebt geven zodat ik verder kon”

Snelwegangst casus #2

Afgelopen donderdag was ik bij jouw op Personal Breintraining, ik moet zeggen dat ik volop genoten heb van hoe jij die Personal Breintraining geven hebt. Ik weet van mezelf dat die Personal Breintraining alleen niet genoeg is voor mij dus ben ik lekker je boek gaan lezen en je naar de podcast geluisterd. Ben veel bezig om me goed te voelen ik moet zeggen dat dat de eerste dagen makkelijker ging dan nu. Ook de technieken gingen tijdens de Personal Breintraining beter dan thuis. Toch heb ik wel resultaten behaald waar ik heel blij mee ben. bv ik ben heel erg bang op de snelweg maar als er in de stad of in het dorp dingen gebeuren tijdens het auto rijden dan kan ik helemaal van slag zijn. Zo gebeurde het zondag dat ik bijna werd aangereden door een auto die niet goed uitkeek. Dat is voor mij een reden om gelijk helemaal in paniek te raken en niet zo goed mee durven rijden. Nu had ik zoiets van oké het ging goed dus hoef je je niet druk te maken. Vlak daarna met die zelfde auto ging het bijna weer mis. Ook toen dacht ik oké het ging toch goed!! Het was echt heel gek om dit te ervaren. Zeker omdat ik in Den Haag reedt en daar helemaal niet zo goed bekent ben, dus nog mee redenen om heel erg bang te worden naar z’n voorval. Dit is waarschijnlijk de eerst stap naar de snelweg toe. Daar is het echt heel moeilijk en krijg ik paniek aanvallen en wordt de weg steeds smaller en neem ik automatisch gas terug omdat ik stomweg niet meer in staat ben om te handelen. Ik rijd dan ook in dat soort gevallen nog maar 40 kilometer per uur op de snelweg. Tja dus ben ik zelf een groot gevaar. Ik maak me heel erg veel zorgen over of het wel lukt om dit weg te krijgen na 18 jaar. Ik heb de zwart-wit techniek wel al toegepast en het voelt verder wel goed als ik aan de snelweg denk. Maar aan iets naars denken of op de snelweg zelf zitten is natuurlijk wel heel wat anders. Ik ben nu dus heel erg benieuwd of ik het mag gaan uitproberen op de snelweg, dan pas weet ik of het heeft gewerkt of niet. Misschien moet ik nog wel een aantal keer die techniek toepassen ik weet het niet. De technieken toepassen met jouw podcast gaan heel erg goed gelukkig ben ik daar nog voor mezelf achter gekomen.

Alvast heel veel dank voor wat jij bij mij teweeg hebt gebracht, met vriendelijk groet,”


Geplaatst

in

door

Tags:

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
× Doe de AI kwaliteit van leven test