Trauma

Trauma: casus #1

Deze reactie ontving ik onlangs naar aanleiding van Personal Breintraining.

“Bij deze een reactie na aanleiding van de twee behandelingen die ik heb mogen volgen onder jouw begeleiding. Ik moet zeggen dat ik in het begin van de eerste sessie even moest wennen aan de stijl van behandelen. Echter tijdens de eerste sessie werd ik steeds rustiger en werd mijn vertrouwen in de behandeling groter. Een kwestie van openstellen voor nieuwe dingen denk ik! Verder heb ik zoveel meer informatie verstrekt gekregen over mijn angst problemen, dat mijn vertrouwen is toegenomen.

De technieken die wij behandeld hebben tijdens de sessies gebruik ik nu in het dagelijks leven. Bijvoorbeeld de technieken om een beter gevoel op te wekken en een stukje sarcasme te gebruiken in het leven. Ik moet zeggen voor mij waren de sessies waardevol. Bij deze nogmaals bedankt.

Mocht het nodig zijn, dan hoop ik in de toekomst nogmaals gebruik te maken van jouw diensten!”


Geplaatst

in

door

Tags:

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
× Doe de AI kwaliteit van leven test