Woedeaanvallen

Woedeaanvallen: casus #1

Woedeaanvallen: casus #2

Cliente had haar eigen onderneming met personeel. Door een combinatie van factoren waaronder minder goed personeel en financiele spanningen, viel cliente met grote regelmaat uit tegen het personeel. Dit gebeurde dan in der mate heftige woede uitvallen dat cliente zich daar zelf ook erg slecht onder voelde.

Naast de gebruikelijke NLP technieken om ervoor te zorgen dat cliente meer grip op haar woede kreeg, en daardoor minder vaak en minder heftig boos op haar personeel werd, is ook tijd geinvesteerd in het coachen naar het opzetten van een goede en gezonde onderneming. Met name is er ook gekeken naar het personeelbeleid en leerde cliente dat zij ter bescherming van zichzelf en de goede medewerkers zich harder moest opstellen naar de medewerkers die de kantjes ervan afliepen. Maar dan op een gezonde manier waardoor zij zelf zich beter over zichzelf gaat voelen, maar ook dat de andere personeelsleden het gevoel krijgen dat zij een goede leider aan het roer hebben staan.


Geplaatst

in

door

Tags:

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
× Doe de AI kwaliteit van leven test