Goed de feestdagen door met gerichte Breintraining

Je kent het gevoel misschien wel: Oh nee he, alweer die feestdagen…

Weer verplicht gezellig doen, lachen om de grapjes van die saaie oom Jack , die snerende opmerkingen van schoonmama incasseren, die verplichte bezoekjes, je helemaal klem eten van frustratie of juist sfeer proberen te maken terwijl jouw kinderen en partner er helemaal geen zin in hebben en dat ook zeer duidelijk laten merken.

Of is het voor jou superstil deze feestdagen en snak je eigenlijk naar wat gezelligheid, humor en warmte, maar wil je niemand lastig vallen dus neem je je voor om ook dit jaar met een fles wijn voor de tv door te brengen i.p.v. met leuke en interessante nieuwe mensen op onderzoek te gaan naar hoeveel plezier je deze feestdagen kunt beleven?

Waarom hetzelfde blijven doen wat je in het verleden al deed en wat jou weer dezelfde kater op gaat leveren?

Je wilt het toch goed doen, voor moeder, die toch al zoveel klaagt dat ze je zo weinig ziet, voor jouw kinderen, want ja, de feestdagen zijn toch belangrijk.

Of je wilt er eigenlijk helemaal niet meer aan meedoen omdat je er schoon genoeg van hebt, maar omdat je het echt niet kan maken om af te laten weten ga je er toch weer bijzijn met tegenzin.


Of je vind jezelf zo saai ( want je maakt zo weinig leuks mee) dat je ervan uitgaat dat nieuwe leuke mensen jou toch meteen links laten liggen dus waarom een nieuwe teleurstelling opzoeken?

Ja, Feestdagen Stress is echt een ding. Een behoorlijk lelijk ding waar je vanaf wilt als het goed is.

voelt deze feestdagen, ongeacht de omstandigheden… en de keuzes die je hebt gemaakt…. Hoe voelt dat?

Heerlijk toch?

Met een groep je brein trainen

Omdat we iedereen Fijne Feestdagen gunnen hebben we een speciale groepstraining dag samengesteld.

Tijdens deze Groepstraining: “Goed de Feestdagen door met Breintraining” gaan we:

 • Eerst onderzoeken waar jij specifiek het meeste moeite mee hebt en waar je dus het meest tegen opziet bij de aankomende feestdagen.
 • Inventariseren welke Breintrain technieken jij hiervoor het beste in kunt zetten.
 • Leren jou deze technieken zelf toe te passen op jouw brein, zodat je de technieken kunt gebruiken op het moment dat je ze daadwerkelijk nodig hebt
 • We sluiten af met een testronde waarbij iedereen zijn aangeleerde technieken demonstreert, zodat jouw vorderingen duidelijk worden en je eventueel nog tips krijgt.
 • Je gaat dus met een stukje Maatwerk-oplossing naar huis

Ik weet natuurlijk niet hoe jij hier nu over denkt , maar dit zou wel eens het beste cadeau kunnen zijn wat je jezelf deze winter geeft, omdat stress ongezond is en ontspanning, plezier en genieten zeer gezond dus met een ontspannen, licht en goed gevoel deze feestdagen doorkomen is goed voor jou!

Wil jij ontdekken met welke Breintraintechnieken jij jezelf en vooral jouw brein gemakkelijk en snel datgene kunt geven wat het nodig heeft?

Wil jij ook ontspannen en met een goed gevoel de feestdagen door?

Gun jezelf (en wanneer je heel slim bent ook jouw partner) dit kado en geef je nu op voor onze speciale Breintraindag : “Goed de feestdagen door met Breintraining”. Want dit doe je heel eenvoudig door hier te klikken en het opgave formulier in te vullen.

Voor jou is het tarief 97 euro per dag, kom je samen met jouw partner, een vriend(in) of kennis, dan geven wij jullie een leuke tegemoetkoming, jullie mogen dan namelijk samen voor 175 euro meedoen.

Handig om te weten:

Breintraining met een groep: Goed de Feestdagen!

Personal Breintrainer Wendie den Doop
Logistieke details groesptraining
Personal Breintrainer Joost van der Leij
 • Datum: 19 november 2023
 • Tijdstip: 10:00 tot 17:00 uur
 • Tarief: 97 euro.
 • Locatie: Binderij 7L, Amstelveen
 • Lunch: Zelf meenemen, opeten kan gezellig met ons. Er zijn ook lunchgelegeheden in de buurt
 • Koffie en thee met wat lekkers is gratis, neem een PET fles mee voor water, zo helpen we de planeet weer een beetje.
 • Breintrainers: Wendie den Doop en Joost van der Leij

Geplaatst

in

door

Tags:

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
× Doe de AI kwaliteit van leven test