Onzekerheid

Als je last hebt van onzekerheid dan is dat heel vervelend. Mensen onderschatten vaak hoe lastig het is om onzeker te zijn. Niet alleen is onzekerheid een naar gevoel, maar zorgt onzekerheid er ook voor dat je gaat piekeren en negatieve gedachten krijgt. Bovendien zorgt onzekerheid voor twijfel: maak je wel de juiste keuzes? Bovendien leidt dit tot een negatieve spiraal. Als je je door onzekerheid slecht voelt, dan werkt je brein minder goed dan wanneer je ontspannen bent en je goed voelt. Daardoor maak je slechtere keuzes wat tot meer ellende en onzekerheid leidt.

Gelukkig is er een goede manier om deze negatieve spiraal te doorbreken, namelijk Positief-Bekrachtigende Breintraining (PBB). Bij PBB pak je met oefeningen om je brein te trainen het gevoel van onzekerheid aan. Bovendien leert een Personal Breintrainer je een PBB techniek die je helpt bij het maken van goede beslissingen. Doordat je je weer goed voelt verdwijnt de onzekerheid, gaat je brein weer beter werken en maak je weer betere beslissingen. Doordat die beslissingen goed uitpakken, wordt je zelfvertrouwen weer versterkt waardoor er weer minder onzekerheid is. In plaats van een negatieve spiraal de put in, krijg je nu een positieve spiraal de put uit. In plaats van te overleven met onzekerheid, ga je nu leven met ontspanning en plezier!

Dus mocht je last hebben van onzekerheid, neem dan als eerste het besluit om je onzekerheid aan te pakken. Heb je dat besluit genomen dan is een goede tweede stap om contact op te nemen met een Personal Breintrainer zodat je 1-op-1 begeleid wordt bij het overwinnen van je onzekerheid. Deze Personal Breintrainer gebruikt PBB. PBB is geen therapie of behandeling, maar eenvoudig en gemakkelijk het trainen van je brein. Net zoals je je lichaam traint met een Personal Fitnesstrainer, zo train je je brein met een Personal Breintrainer.

Ben je nog niet toe aan deze tweede stap, download dan eerst ons gratis eBook met alle belangrijke PBB oefeningen om je brein te trainen. Dan ervaar je zelf hoeveel je met het trainen van je brein met PBB bereikt. Voor een flink aantal mensen betekent dit dat de onzekerheid als sneeuw voor de zon is verdwenen. Daar zijn ook wij heel erg blij mee. Voor de groep waarbij de onzekerheid er nog is, geldt dat zij eigenlijk altijd wel hebben gemerkt dat PBB echt een positieve invloed op hun onzekerheid heeft. Dat helpt hen dan met het zetten van de tweede stap en aan de slag te gaan met een Personal Breintrainer.

Wanneer je met het gratis eBook alle belangrijke PBB oefeningen wil downloaden om je onzekerheid aan te pakken, vul dan het onderstaande formulier in. Dit eBook aanvragen is 100% veilig, want wij hebben net zo’n hekel aan spam als jij!

Het tarief voor een PBB traject hangt af van de omstandigheden, zowel qua klachten als qua budget. Wij, de Breintraining coöperatie, zijn een ideële instelling die tot doel heeft de wereld beter te maken door mensen te helpen. Dat willen wij voor iedereen mogelijk maken, ongeacht zijn of haar budget. Dat betekent dat de Personal Breintrainer tijdens het intakegesprek kijkt hoe zwaar de klachten zijn, hoeveel Personal Breintraining sessies er waarschijnlijk nodig zijn en wat je budget is. Het tarief is minimaal 500 euro inc. 21% BTW. Alleen vragen we de sterkste schouders ook de zwaarste lasten te dragen uit solidariteit met de mensen die het minder breed hebben.

Belangrijk hierbij is dat alle Personal Breintrainers op basis van no cure no pay werken. Dat betekent dat als je onverhoopt niet met PBB in staat bent om je onzekerheid te overwinnen, dat je niets hoeft te betalen en geen rekening krijgt. De manier waarop wij werken is dat zodra jij akkoord bent met de offerte en de Personal Breintrainer samen met jou aan de slag gaat om je te helpen de onzekerheid te overwinnen, je een factuur krijgt voor 250 euro inc. 21% BTW als borg. Dit omdat sinds de Corona periode mensen soms zo maar niet meer komen opdagen en de borg zorgt ervoor dat er een stok achter de deur is om vooral wel met Personal Breintraining aan de slag te blijven om de onzekerheid aan te pakken. Als jij er niet in slaagt om met het PBB traject van de onzekerheid af te komen, dan wordt de borg weer teruggestort.

Wanneer jij zelf in de laatste sessie aangeeft dat het PBB traject wel het gewenste resultaat heeft en de onzekerheid weg is, dan wordt het afgesproken bedrag in rekening gebracht. De 250 euro van de borg wordt hier dan mee verrekend. Kortom, beginnen met PBB en samen met een Personal Breintrainer je onzekerheid aanpakken is volkomen veilig want je hebt altijd onze onvoorwaardelijke no cure, no pay garantie. Om een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek aan te vragen, vul je het onderstaande formulier in. Wij gaan dan op zoek naar de juiste Personal Breintrainer bij jou in de buurt, zodat jullie samen jouw onzekerheid aanpakken:


Geplaatst

in

door

Tags:

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
× Doe de AI kwaliteit van leven test