Lokeren (BE): Wim Annerel

Hallo, ik ben Wim Annerel, jouw personal breintrainer. Met meer dan twintig jaar ervaring in coaching en persoonlijke ontwikkeling ben ik gespecialiseerd in Positief-Bekrachtigende Breintraining (PBB), een krachtige methode die de wetenschappelijke principes van Pavlov en Skinner combineert om effectieve en blijvende veranderingen te bewerkstelligen.

Als personal breintrainer richt ik me op het trainen van je brein, vergelijkbaar met hoe een personal trainer je lichaam traint. Mijn aanpak duikt niet in je verleden; in plaats daarvan focussen we samen op oefeningen die je brein trainen om je goed te voelen, je verleden los te laten, en met plezier en constructieve gedachten naar de toekomst te kijken.

Of je nu vastzit in je loopbaan, worstelt met persoonlijke issues of simpelweg streeft naar een gelukkiger, gezonder leven, mijn breintrainingstechnieken zijn hier om je te ondersteunen. Elk traject met mij begint met een helder, gepersonaliseerd plan, aangepast aan jouw unieke behoeften en doelen.

Mijn praktijk is gevestigd in Lokeren (tussen Gent en Antwerpen), en ik bied ook online sessies aan via platforms zoals Zoom, waardoor ik toegankelijk ben voor cliënten wereldwijd. Met een rijke achtergrond in verschillende disciplines, waaronder Neurogram, perfectionismecoaching, en als Licensed NLP Trainer opgeleid door Richard Bandler, ben ik uitstekend uitgerust om jou te helpen jouw leven te transformeren.

Ben je klaar om de controle over je mentale welzijn te nemen en te groeien op manieren die je je nooit had kunnen voorstellen, neem dan vandaag nog contact op en ontdek hoe mijn personal breintraining jouw leven gaat verbeteren. Dus laten we samen jouw brein trainen voor een beter leven!

Bezoek mijn website www.WimAnnerel.be voor meer informatie en waardevolle tips.

Tot gauw

Wim Annerel

Personal Brein Trainer


Geplaatst

in

door

Tags:

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
× Doe de AI kwaliteit van leven test