Home

Mocht je nog geen breinvrijheid hebben (dat wil zeggen dat je brein je helpt om goed om te gaan met moeilijke omstandigheden), dan vind je hier alles wat nodig is om ervoor te zorgen dat je leert floreren dankzij je brein!

Er zijn allerlei soorten breinen. Sommige breinen wijken zo sterk af van wat gemiddeld is, dat het maar goed is dat er de reguliere gezondheidszorg is. Tegelijkertijd is er met de meeste breinen niks mis. Het enige wat er aan de hand is, is dat iemand nog niet heeft geleerd om goed om te gaan met moeilijke omstandigheden. In deze gevallen is er daarom vooral eerst educatie nodig, Medicatie kan altijd nog.

Als je last hebt van psychische problemen zoals depressieve gevoelens, traumatische herinneringen, een fobie of wat dan ook, dan is het handigste om als eerste je brein te trainen met een Personal Brein Trainer. Net zoals je naar een Personal Fitness Trainer gaat wanneer je een fitter en gezonder lichaam wil, ga je naar een Personal Brein Trainer wanneer je een fitter en gezonder brein wil. Personal Brein Training trajecten duren hooguit 10 weken en je kan per direct starten. Mocht het traject met de Personal Brein Trainer niet het resultaat hebben dat je zoekt, dan is er altijd nog het reguliere traject. Bovendien is elk Personal Brein Training traject op basis van no cure, no pay en voor een vast tarief. Dus het enige wat je riskeert, is de tijd en de energie die je in het trainen van je brein steekt.

Je brein trainen met een Personal Brein Trainer lijkt op het trainen van je spieren met een Personal Fitness Trainer. Natuurlijk zitten in het brein geen spieren maar hersencellen. Toch zijn er wel overeenkomsten tussen het trainen van spieren en het trainen van je brein:

 1. Herhaling werkt! Hoe vaker je oefent, hoe beter je wordt in omgaan met moeilijke omstandigheden.
 2. Intensiteit werkt! Hoe intenser je traint, hoe sneller je leert om goed om te gaan met moeilijke omstandigheden.
 3. Duur werkt! Hoe meer vlieguren je maakt, hoe beter je wordt in het omgaan met moeilijke omstandigheden
 4. Variatie werkt! Hoe meer verschillende manieren je leert om goed om te gaan met moeilijke omstandigheden, hoe beter je bent voorbereid op wat de toekomst gaat brengen.

Met je Personal Brein Trainer train je dan ook de volgende “breinspieren”:

 • De voel-je-goed-spier. Je voelt je zoals jij jouw brein in het verleden hebt getraind. Als jij je te vaak slecht voelt, dan is de kans groot dat jij jouw brein getraind hebt in je slecht voelen. De Personal Brein Trainer leert jou om jouw brein af te leren je slecht te voelen én hoe jij jouw brein aanleert om je goed te voelen. Vervolgens is het zaak om uren te draaien in de Brein Gym. Want, voor elke minuut dat jij je goed voelt, word jij beter in je goed voelen.
 • De laat-het-verleden-los-spier. Sommige mensen hebben nog niet geleerd om nare momenten uit het verleden los te laten en te vergeten. Toch is dat in de meeste gevallen wel de beste strategie. Gelukkig is dat ook aan te leren met brein-training.
 • De zie-een-toekomst-die-vertrouwen-uitstraalt-spier. Mensen maken zich vaak zorgen over de toekomst. Dat doen ze meestal op een onhandige manier. Met brein-training leer je de goede manier, namelijk zien dat er in de toekomst zaken fout kunnen gaan, maar tegelijkertijd ook zien dat je kalm en rustig blijft en de problemen goed oplost.
 • De denk-constructief-spier. Brein-training is geen vorm van positief denken. Wel leer je met brein-training te stoppen met piekeren en in plaats daarvan constructief te denken, namelijk op zo’n manier dat je je door je gedachten gesteund voelt.
 • De maak-goede-beslissingen-spier. Veel ellende die mensen meemaken volgt op het maken van slechte beslissingen. Vandaar dat je met brein-training ook leert om je onbewustzijn beter te gebruiken bij het maken van beslissingen zodat je voortaan vooral goede beslissingen neemt.
 • De heb-een-positief-zelfbeeld,-zelfliefde-en-eigenwaarde-spier. Mensen voelen zich vaak slecht over zichzelf of in ieder geval niet goed genoeg. Met brein-training train je je onbewustzijn om te zien wat voor prachtig persoon je bent zodat je meer eigenwaarde krijgt en je goed gaat voelen over jezelf.
 • De geniet-van-het-leven-spier. Al deze brein-training heeft tot doel om de belangrijke zaken van het leven (je goed voelen, goede beslissingen nemen en je doelen verwezenlijken) automatisch door je onbewustzijn te laten doen. Want, op die manier heb je meer tijd en ruimte om met je bewustzijn te genieten van het leven. Op die manier krijg je echt brein-vrijheid!

Alleen wanneer je op deze manier je brein hebt getraind, ervaar je echte brein-vrijheid. Dat werkt je brein vóór je in plaats van tegen je.

Wanneer je met een Personal Brein Trainer aan de slag wil, vul het onderstaande formulier in. Wij werken met ervaren Personal Brein Trainers, zeer ervaren senior Personal Brein Trainers en buitencategorie Personal Brein Trainers. Welke trainer voor jou geschikt is, hangt af van je budget en wat je precies wil oplossen. Zodra je het formulier hebt ingevuld, neemt een deskundige contact met je op. Mocht je nog niet weten welke optie voor jou het beste is, vul dan toch het formulier in. Dan bespreken we wat de beste keuze is aan de telefoon:

× Doe de AI kwaliteit van leven test